Usuń konto
To trwale usuwa konto, sesje, profil, postęp, próby, pamięć błędów, użycie dzienne i zapisane audio.
Przed usunięciem
Jeśli potrzebujesz archiwum, najpierw wyeksportuj dane w aplikacji. Anulowanie subskrypcji i usunięcie konta to różne czynności: przyszłe odnowienia zatrzymasz w App Store lub Google Play.
Co może zostać
Identyfikatory transakcji sklepu potrzebne do księgowości lub ochrony przed oszustwem mogą zostać bez profilu przez okres wymagany prawem.